Solutiile noastre

Apeluri InBound

Gestionare numere verzi, Info Line si Customer Support.
Image

Îți oferim posibilitatea de a oferi în permanență informații despre produsele și serviciile companiei tale și totodată o modalitate eficientă de a gestiona fluxul apelurilor efectuate către compania ta, maximizând fluiditatea și randamentul vânzărilor, totodată reducând timpul de așteptare în apeluri

Apeluri OutBound

Telemarketing, Telesales, Customer Satisfaction and Surveys.
Image

Poți derula campanii publicitare, poți întreține relațiile cu clienții actuali și poți afla în orice moment părerea clienților despre serviciile și produsele oferite. De asemenea, prin serviciul de fidelizare post-vanzare, poți câștiga loializarea clienților pe termen lung.

Consultanta si BackOffice

Oferim solutii profesionale de Call Center si Contact Center. Te ajutam sa construiesti relatii puternice si dinamice cu actualii clienti, conexiunea permanenta si fidelizarea acestora, precum si largirea portofoliului prin atragerea de noi potentiali clienti.
Image

Servicii de consultanţă oferite ca suport clienţilor. Putem genera pentru dvs. rapoarte periodice, zilnice, saptamanale sau lunare detaliate si foarte usor de urmarit si utilizat. Avem profesionisti care pot interpreta datele pentru ca dvs. sa va perfectionati afacerea si sa oferiti produse si servicii de calitate superioara.

Suna la 0722.888.282 sau trimite mail la contact@bestcall.ro

Oferim solutii profesionale de Call Center si Contact Center. Catre pagina contact